Vladuta Lupau , Olguța Berbec și Remus Novac - Viflaime, Viflaime - Colind de Craciun

17 dec. 2020
847 628 Vizionare

Colinda, mersul la colindat, Crăciunul, toate acestea înseamnă familie și prieteni!
Așadar ne-am dorit să vă colindăm împreună ca prieteni, ca familie.. Olguța și Remus voi știți ca sunt nașii mei de cununie!
Aboneaza-te pentru noutati: bit.ly/2TYaZhn
Ne bucurăm că am reușit să finalizăm atât de frumos ( credem noi) această colindă! Am avut o zi perfectă și de fapt minutele perfecte atunci când am realizat videoclipul... a nins ca în povești!
Sperăm să colindați cu noi această colindă și să o primiți cu drag! Vă iubim și așteptăm comentarii frumoase!
Mai mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Maria Lupău este dovada incontestabilă că folclorul românesc este respectat, promovat şi dus mai departe de generaţia tânără a României. La doar 25 de ani, Vlăduța a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional.De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I - Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I - Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III - „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”; Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”.
Vladuta Lupau
Pentru concerte , evenimente private/Booking
Mail: contact.vladutalupau@gmail.com ; Telefon: 0736 762 722
Facebook: facebook.com/vladutalupau/
Twiter: twitter.com/VladutaLupau/
Instagram: instagram.com/vladutalupau/
Colindele sunt cântece tradiționale românești, anume felicitări (urări) de tip epico-liric, având în general între 20 și 60 de versuri. Colindele sunt legate de obiceiul colindatului, datină perpetuată din perioada precreștină. Colindele nu trebuie confundate cu cântecele de stea, specifice sărbătorilor creștine de iarnă, și nici colindatul cu umblatul cu steaua. Colindele se cântă în preajma Crăciunului și Anului Nou. Unele dintre ele au o sumedenie de variante și versiuni, potrivit diferitelor regiuni și graiuri.
De Craciun va aduc in dar cu un nou colind impreuna cu nasii mei Olguta Berbec si Remus Novac
si va urez Sarbatori Fericite si traditionalul "La multi ani!"
Aboneaza-te pentru noutati: bit.ly/2TYaZhn

ROworld